donderdag 12 januari 2012

3 nieuwe verslagen


Reactie: Lydia Solinger

Campingplaats

Dit jaar (2011) ben ik voor het eerst in Cantignergues geweest, eerlijk gezegd had ik geen idee wat ik moest verwachten maar onze vakantie in Cantignergues was onvergetelijk!
Het mooie aan Cantignergues is dat je er weinig hebt; geen internet, geen bereik, geen winkels binnen een straal van 20 minuten rijden, een steil pad op, om te kunnen plassen, af en toe wachten om een warme douche te nemen en toch heb je er alles! Een prachtige omgeving, bijzondere mensen, een beekje en het allerbelangrijkste: God.
Wij kampeerden op de camping en voor een deel sta je er alleen, maar je staat er ook met elkaar! Normaal hou ik daar niet zo van, maar de ongedwongen sfeer maakt dat je daar enorm van geniet en het liefst het jaar erop weer terug naar Cantignergues gaat!!


Reactie: Jeftha

Amandier

Het is de eerste keer dat wij als gezin naar een camping/dorp gaan. Wij zijn meer mensen van de huisjes en ook dit keer hebben we een huisje in het dorp gereserveerd. We kwamen aan het eind van de middag aan en mijn eerste reactie was letterlijk: “Dit ga je niet menen!” Het lag compleet in the middle of nowhere, en gelukkig dachten mijn zusjes er net zo over. Dit wil je toch niet? Je gaat toch juist voor de gezelligheid naar een camping? We kwamen aan en werden hartelijk ontvangen. We waren moe en gingen gelijk slapen en ’s avonds gelijk naar de ‘Welkomstborrel’ waar bleek dat dit toch niet zo’n saaie camping was als het leek. Het is geen camping voor senioren maar voor jeugd en ouderen! Je vind er rust, maar tegelijk vreugde! Leuke activiteiten, leuke mensen en zondag met zijn allen naar de kerkdienst in de openlucht. Een camping waar je je voelt als een vlinder. De plek doet wat met je en zorgt ervoor dat je heel het jaar weer verlangt naar de zomervakantie.


Reactie: Jedid-Jah

Amandier

Een vakantie in een super leuk dorpje waar je heerlijk tot rust komt door een leuke combinatie van heerlijk weer, rustiggevende omgeving, sportieve activiteiten met allemaal super gezellige mensen een vakantie waar je echt naar uit kijkt en naar toe leeft!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten